Als beste uit de bus.
Als beste uit de bus. (Foto: Aangeleverd)

DSW: Zorg voor iedereen

REGIO - December is dé maand waarin veel mensen hun zorgverzekering weer eens tegen het licht houden. Ook als u collectief verzekerd bent, is het de moeite waard om er eens naar te kijken. Collectief is namelijk lang niet altijd zo voordelig als het lijkt.

Verzekeringen vergelijken is helaas niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn honderden polissen waaruit u kunt kiezen. Wij gaan u niet vertellen waarom u níet naar een ander moet overstappen, maar laten u wél graag zien waarom DSW een goede keuze is. Daarom stellen wij ons graag aan u voor in de DSW-bijlage elders in deze krant.

Solidariteit

Onze verzekerden kiezen voor ons omdat wij een eigen koers varen en het nét even anders doen. Solidari­teit staat bij ons nog centraal: wij hebben maar één polis en daar betaalt iedereen dezelfde premie voor. Bij DSW stellen wij het algemeen belang van de zorg boven het eigen belang. Ook als dat moeilijk is en ook als we de enige zijn. Voor iedereen. Want gelijke toegang tot goede zorg, vrije artsenkeuze en een eerlijke verdeling van zorgkosten gaat iedereen aan. Niet alleen onze eigen verzekerden. Zo verlagen wij het verplicht eigen risico met een symbolisch bedrag van € 10,-. Wij doen dit omdat het eigen risico nu zo hoog is, dat mensen noodzakelijke zorg mijden omdat ze het eigen risico niet kunnen betalen. Met dit ‘DSW-tientje' willen wij het signaal afgeven dat het eigen risico omlaag moet om de zorg voor iedereen bereikbaar te houden. In onderzoeken komt DSW al jaren als beste uit de bus.


Ook dit jaar hebben we weer een aantal mooie prijzen gewonnen. Zo mogen wij ons de ‘Klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland' noemen en staan we in de top 10 van meest klant­vriendelijke bedrijven.

Vergelijk DSW dus gerust eens met uw huidige zorgverzekeraar en kies de beste.