Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Limmen Cultuur geeft online kerstconcert

LIMMEN - Tweede kerstdag, 26 december 2020 organiseert Limmen Cultuur een kerstconcert. Ondanks alle coronaregels kunnen de mensen van Limmen en wijde omgeving gaan genieten van het traditioneel kerstconcert van Limmen Cultuur. Eén kerstconcert met Tata Steel big Band ‘The Swing Masters in Cultureel Centrum Vredeburg, Dusseldorperweg 64 te Limmen in dit gedenkwaardige jaar 2020.

De big band verzorgt een muzikaal tussengerecht voor iedereen, aangevuld met een zangeres en in de traditionele Big Band bezetting met een ritmesectie, trompet, saxofoon, trombone en hoornsectie. Met een uitgebreid kerstrepertoire vol kerstliedjes en zo af en toe een klein muzikaal zijspoor, zorgt Limmen Cultuur dat dit kerstconcert gewoon door alle kerst- en jazzliefhebbers kan worden bijgewoond, bijzonder, vanuit de eigen luie stoel. Met vocale versterking van Käthe van der Hurk en onder muzikale leiding van André Elders zal dit concert er één worden waar letterlijk met veel plezier op teruggekeken kan worden. Zowel op YouTube als via de lokale TV zender Castricum TV zal dit concert op tweede kerstdag worden uitgezonden.

Hou de website www.limmencultuur.nl en van www.castricumtv.nl in de gaten voor het uitzendschema van dit kerstconcert, evenals de Facebookpagina van The Swing Masters, zodat u dit unieke concert niet hoeft te missen.