Pinksterdagen-visdagen bij Fish & Seafood Waasdorp

IJMUIDEN - Bezoek de haven van IJmuiden op de Viskade met ruime parkeermogelijkheden. Even kantje pikken langs de vissersschepen en genieten van een lekker gebakken visje of oesters bij Fish & Seafood Waasdorp aan de Halkade 27 in IJmuiden.

Het is Kreeftenfestival bij Fish & Seafood Waasdorp. De kreeftenprijs is laag dus sla uw slag. De kreeft wordt gratis gekookt en op verzoek gehalveerd. Ook geschikt voor de barbecue. Het wordt barbecueweer: de vistafel op ijs biedt een ruime keuze voor vis of gamba’s op de grill. Gezellig tafelen in de tuin of op de camping of in het strandhuisje. Probeer een fruits de mer -plateau incl. Kreeft, schaal- en schelpdieren voor 38,50 euro ready to eat. Het seizoen van de Zeeuwse hangcultuur mosselen is weer begonnen, dus u kunt weer lekker genieten van een pan gekookte mosselen. Ook is dikke zomerschol weer om te smullen, zoals bakschol of scholfilet. Zelf sushi of sashimi maken? Waasdorp heeft topkwaliteit tonijn, zalm, coquilles, zeebaars, tarbot en dorade om sashimi te eten. Wist u dat thuisbezorgen via www.waasdorp.nl kan en landelijk vis bestellen mogelijk is via de online viswinkel www.viskoop.nl? Handig als u niet in de gelegenheid bent om naar IJmuiden te komen. Met dit mooie weer is de nieuwe haring van 2020 zich lekker aan het vol eten. Nog even wachten tot 11 juni!

Komende pinksterdagen is Fish & Seafood Waasdorp geopend en op 2e Pinksterdag is de Spaanse chef Juan er met live paella en vis op de barbecue. Tevens is het terras dan weer geopend.