Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

'Foute mannen triggeren vrouwen'

Vervolg voorpagina

Dat Dunja de pen ter hand nam om haar gedachten op een rijtje te krijgen, was een logische stap. Ze schreef al dagboeken vol en haar hart maakt een sprong van blijdschap als ze haar gedachten en gevoelens aan het papier kan toevertrouwen.


“Schrijven geeft mij energie. Ik ben een allesdoener en wilde ook graag journalist worden. Ik ben nu beleidsadviseur bij de gemeente Heerhugowaard/Langedijk. Met als specialisme het Sociaal Domein. Een baan waarin je gelukkig veel moet schrijven. Dat gaat bij mij vanzelf. Schrijven hoort bij me. Het boek is ook geen ingewikkelde kost. Bovendien wil ik graag met wat ik doe, de wereld een stukje mooier maken. Verbindingen maken en dingen uitleggen.”

Dingen verklaren aan de hand van haar eigen ervaringen en de portretten van elf vrouwen met een kinderwens doet de Zaanse schrijfster in haar boek. Zo interviewde ze onder meer een alleenstaande moeder, een lesbisch koppel en een vrouw die er voor koos draagmoeder te zijn.


Dunja: “Het is een naslagwerk voor mijn kinderen waarin ik mijn eigen proces van scheiden, keuzes maken én opnieuw beginnen uitleg. Want ik ben inmiddels vier jaar geleden hertrouwd en trotse moeder van drie kinderen. En ik wil met vrouwen met een kinderwens perspectief geven om hun hart op de juiste wijze te volgen.”

Waar te koop

De kracht van rammelende eierstokken, volg je hart bij het maken van keuzes is vanaf 28 juni te koop bij de reguliere boekhandel. ISBN: 9789090329130. De prijs bedraagt 19,95 euro.


Uitgever is DVK, Het Derde Oor. Zie ook: www.dekrachtvanrammelendeeierstokken.info

Afbeelding