Genieten van muziek in een sfeervolle Bullekerk.
Genieten van muziek in een sfeervolle Bullekerk. (Foto: aangeleverd)

Zomerprogramma Bullekerk start op 4 juli met Loïs Lane

ZAANDAM - Loïs Lane bijt op 4 juli het spits af van het programma 'Zomeravonden' van de Bullekerk. Gedurende de maanden juli en augustus zullen hier veel bekende en ook minder bekende artiesten op het podium staan, onder wie Henk Poort, Tim Knol en Carel Kraayenhof. Harry Slinger en pianist Lucas de Bruin brengen op 12 juli het liedjesprogramma 'Uit het leven gegrepen'.

Sfeervol ingerichte kerk

De kerk is sfeervol ingericht met kaarsjes, kroonluchters en mooie belichting. Bezoekers worden bij de deur ontvangen waar ze worden geattendeerd op de corona-voorschriften. Er is een opstelling met stoelen en kleine tafeltjes voor twee of meer personen. Bij mooi weer kunt u voorafgaand en na afloop van de voorstelling een drankje op het terras.

Kaartverkoop

Tickets zijn te bestellen via www.bullekerk.nl . Mijn tip: wacht niet te lang met boeken, want ze mogen per keer maar 100 bezoekers verwelkomen.

Freek de Jonge uitverkocht

De voorstelling van Freek de Jonge van zaterdag 18 juli is helaas al uitverkocht. Het volledige programma is te vinden op: https://bullekerk.nl/

Het terras van de Bullekerk is ook weer geopend, echter alleen op mooie dagen. Op de facebookpagina staat wanneer het is geopend. Adres: Westzijde 75, Zaandam.