Nieuws uit Krommenie/Zaanstreek-Noord overzichtelijk gepresenteerd

ZAANSTREEK-NOORD – In het Zaans Stadsblad is op pagina 5 voortaan het nieuws uit Zaanstreek-Noord geclusterd te vinden. Interessante nieuwtjes uit plaatsen als onder meer Krommenie, Wormerveer, Assendelft plaatsen we vanaf deze week overzichtelijk bij elkaar. Dat kan ook uw nieuws zijn!

Dat we deze pagina reserveren voor nieuws uit de kop van de Zaanstreek (ook andere plaatsen in Zaanstreek-Noord komen aan bod) wil niet zeggen dat het daarmee ophoudt. Als er meer nieuws is uit dit deel van de Zaanstreek, plaatsen we dit natuurlijk gewoon elders in het Zaans Stadsblad. Daarmee komen we ook tegemoet aan de wens van lezers om meer nieuws uit Krommenie (en omliggende plaatsen) geclusterd te brengen.

Rodi Media brengt al 42 jaar het lokale nieuws thuis. Gepresenteerd als krant die huis-aan-huis in de hele Zaanstreek en Wormerland gratis in de bus valt. En waarbij het Zaanse nieuws uiteraard ook online gratis te vinden is op: https://www.rodi.nl/regio/zaanstad

Over nieuws gesproken: heeft u een nieuwtje te melden? Laat het weten via redactiezaan@rodi.nl Of bel/app met Dirk Karten, 06 45 970 881.