Verhalen gezocht

NOORD - Theatergroep ImproBattle gaat met 15 jongeren uit Amsterdam-Noord een bijzondere theatervoorstelling maken. De jongeren ontmoeten inspirerende of juist gewone mensen uit Noord die iets vertellen over hun leven. Daarna zetten de jongeren de verhalen die ze horen om in geïmproviseerde theatervoorstellingen.

"Voor het project zijn we op zoek naar mensen die geïnterviewd willen worden", vertelt de trainer Marijn Vissers van ImproBattle enthousiast. "Natuurlijk is alles op vrijwillige basis. We zoeken mensen van verschillende sociale achtergronden en willen op deze manier de diversiteit van Noord laten zien", vervolgt hij. Het doel van dit project is mensen met elkaar te verbinden en over elkaars leefwereld te leren.

Het project vindt plaats in het kader van Midzomer Mokum. Nu veel mensen vanwege het coronavirus niet op vakantie gaan, worden kleinschalige activiteiten in de buurt georganiseerd. Jongeren kunnen zich nog steeds aanmelden via www.improbattle.nl/amsterdam. Wie geïnterviewd wil worden of suggesties heeft voor bijzondere Amsterdammers uit Noord neemt contact op met 06-23449183 of marijn@ImproBattle.nl.