Verras je buur met een kerststol!
Verras je buur met een kerststol! ((Foto: Ton van Veen))

Feelgood-actie van Fronik Buurtboerderij

ZAANDAM - De decembermaand is dé feelgoodmaand van het jaar. De Fronik Buurtboerderij, te vinden aan het Westerwindpad, speelt daarop in met de Fronik kersstol-actie.

“Wie verwen jij deze december? De buurvrouw die jou door dik en dun steunt? De buurman die je helpt als je je sleutel kwijt bent? Je straatgenoot die altijd zo vrolijk kijkt? Of de buur die jou waarschuwt als je de lichten van je auto hebt aangelaten? Of wellicht de buur die je nog helemaal niet kent? Die altijd zo nors kijkt maar wel een opkikkertje kan gebruiken! De eenzame buur? Verras jouw lieve buur met een heerlijke lekkernij in de vorm van een heerlijke kerststol”, roept de Fronik op.

Langsbrengen

Met kwaliteit zit het wel goed. Want de stol (of Duivekater) komt van de KISS Bakery. Als extraatje brengen de vrijwilligers van de Fronik Bezorgservice de bestelling rond met een handgemaakt en persoonlijk kaartje.

Donatie

Van de actie zal niet alleen je buur blij worden. Ook de Fronik Buurtboerderij heeft baat bij de bestelling. De KISS Bakery doneert namelijk veertig procent van het bedrag van de bestelling aan de buurtboerderij. Voor deze lekkernijen geldt; een Duivekater kost vier euro, de kerststol zes euro.

Bestellen

Wel is het zaak vandaag nog razendsnel te bestellen! Want bestellen kan tot 17 december 15.00 uur via: www.fronikboerderij.nl/kerstactie

De Fronik Bezorgservice fietst in de dagen na de bestelling in Westerwatering, de Westzanerdijkbuurt en Westzaan. De mensen die worden verrast met de smaakvolle attentie moeten dus uit deze buurten komen om een pakketje te laten bezorgen.

Je zou er trek van krijgen...