Ton Beijer van de Vastgoeddokter en Willem de Jong en zijn vrouw Leontine namens De Jong Dakinspectie reikten symbolisch de cheque van € 500,00 uit aan Evelien Huijboom en Sandra Raino, regiomoeders van Stichting Mama Vita Zaanstad.
Ton Beijer van de Vastgoeddokter en Willem de Jong en zijn vrouw Leontine namens De Jong Dakinspectie reikten symbolisch de cheque van € 500,00 uit aan Evelien Huijboom en Sandra Raino, regiomoeders van Stichting Mama Vita Zaanstad. (Foto: aangeleverd)

Donatie voor Stichting Mama Vita Zaanstad

ZAANSTREEK - Sandra Raino en Evelien Huijboom, regiomoeders van Mama Vita Zaanstad, zijn blij. Want ze mochten namens de Stichting Mama Vita een cheque ontvangen van 500 euro.

Het geldbedrag werd genoteerd door De Jong Dakinspectie uit Aalsmeer. Uit de vele opdrachtgevers is De Vastgoeddokter uit Zaandam geloot om een goed doel aan te wijzen. Dit bouwkundig ingenieursbureau voor V.v.E.’s, beleggers en vastgoedbeheerders droeg de Stichting Mama Vita Zaanstad voor.

Autisme

Mama Vita is een landelijke organisatie voor moeders/verzorgsters met een kind(eren) met autisme. Een kind opvoeden met autisme vraagt nogal wat. Dagelijks ondervinden veel moeders dan ook de gevolgen van het autisme van hun kind(eren). Zij zitten met vragen, maken zich zorgen en voelen zich in meer of mindere mate onzeker. Zij hebben een zware taak en staan er vaak alleen voor. Dit leidt in veel gevallen tot een grote (over)belasting en veroorzaakt een verhoogd stressniveau met serieuze psychische en gezondheidsklachten als gevolg. Om deze moeders/verzorgsters te verbinden en in hun kracht te zetten, organiseert Mama Vita ook in Zaanstad elke maand een bijeenkomst met een leuke activiteit of een inspirerende spreker. De aangesloten moeders ervaren deze bijeenkomsten niet alleen als leerzaam en nuttig maar vinden hier ook steun, begrip en een luisterend oor.

"Juist in deze coronatijd waar het organiseren van bijeenkomsten lastig is, hebben we dit mooie bedrag met open armen ontvangen", laten Sandra Raino en Evelien Huijboom weten. Voor meer informatie: www.mamavita.nl