COOP bedrijfsleider Taco Schoordijk geflankeerd door Nico Half en Han van Soes van de sponsorcommissie van Sporting Krommenie.
COOP bedrijfsleider Taco Schoordijk geflankeerd door Nico Half en Han van Soes van de sponsorcommissie van Sporting Krommenie. (Foto: Rodi Media)

Volop acties bij heropende Coop Krommenie

KROMMENIE – De Coop Krommenie aan de Uranuslaan is afgelopen maandag heropend na een verbouwing. Om 17.00 uur gingen de deuren weer open en kon het publiek in de vernieuwde winkel terecht voor de broodnodige dagelijkse boodschappen.

Uiteraard gaat de heropening samen met een aantal voordeelacties. Zo staat vrijdag 9 oktober de Rijdende keukentafel van 10.00 tot 16.00 uur voor de deur. Dit is de eigen foodtruck van de Coop. Ook is er een suikerspinnenkraam present. Zaterdag 10 oktober is het ook tussen 10.00 en 16.00 uur smikkelen en smullen geblazen bij de poffertjeskraam én Rijdende keukentafel foodtruck. Een ballonnenclown maakt de leukste figuren voor de kleinste bezoekers.

Statiegeldactie

Ook is de statiegeldactie voor ballenkarren voor de jeugd van Sporting Krommenie is gestart. Zowel bij de Coop Krommenie vestiging aan de Heiligeweg als de Coop Uranuslaan. Klanten kunnen drie maanden lang hun statiegeld bij de Coop doneren aan de club. “Als vereniging zijn wij bijzonder blij met deze mogelijkheid die de Coop ons biedt”, aldus Nico Half en Han van Soes van de sponsorcommissie van Sporting Krommenie. Uiteraard hoopt het duo op een mooie opbrengst voor hun voetbalvereniging.

Zie voor meer informatie

www.coop.nl

Afbeelding