Afbeelding
(Foto: )

Katvertentie

NOORD - Deze oude heer heeft jaren buiten geleefd, waar hij door mensen uit de buurt en Stichting Amsterdamse Zwerfkatten werd verzorgd. Helaas werd ook zijn buiten afgepakt en noodgedwongen was hij, samen met veel andere katten opgevangen.

Dier van de week Willem

Wonder boven wonder, Willem vond alles wel best en eigenlijk heel gezellig. Zo gezellig zelfs dat hij nu naar het asiel is gekomen om een gouden mandje te vinden voor zijn laatste jaartjes. Willem is een ontzettend charmante, lieve en rustige kater die graag een plek zou willen zonder andere katten.

Eigenlijk kan hij in de meeste huissituaties wel rustig zijn gang gaan. Drukte is iets wat we willen vermijden en een tuin is natuurlijk een groot voordeel. Hij moet gewoon zijn ding kunnen doen. Hoe hij met kinderen is? Weten we nog niet. Dat willen we graag in actie zien. We verwachten dat rustige mensen, jong of oud hem snel aan het spinnen krijgen. Deze prins verdiend misschien wel meer dan anderen, na al die jaren, wel een vaste stek. Wij gunnen het hem, iedereen die hem verzorgd heeft ook. Hij laat een blijvende indruk achter en zou een aanwinst voor elk huishouden zijn.

Dierenasiel Amsterdam- Noord/Oostzaan, 020-6335400, www.stichting-dierenleed.nl