Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Health-boutique Rebase weer open

NOORD - Na de maandenlange sluiting van alle sportscholen vanwege corona heeft ook sportschool Rebase op de Klaprozenweg 13 in Amsterdam-Noord haar deuren letterlijk weer wagenwijd open staan. Dit geeft een heel welkom gevoel en is tevens natuurlijk goed voor de ventilatie. Dat laatste is heel belangrijk in de strijd tegen corona net zoals een fit en gezond lichaam. Health-boutique Rebase helpt graag mee om er een gezonde levensstijl op na te houden.

Sporten in kleine groepen van 12 tot 15 mensen

"We hebben de afgelopen periode toch nog veel buitenlessen kunnen geven", vertelt manager Sophie Nissens die dolblij is dat de lessen ook binnen weer door kunnen gaan. "Normaal gesproken geven wij van yin-yoga, wat heel rustig is, tot heel actieve lessen. Vanwege corona geven we nu iets rustigere lessen want veel zweten schijnt niet zo goed te zijn in de strijd tegen corona." Er wordt in kleine groepen gesport, zo'n 12 tot 15 mensen. "Dat maakt het persoonlijker", vervolgt Nissens. "Dit is trouwens een vrouwvriendelijke sportschool, niet bewust, maar vrouwen voelen zich erg op hun gemak hier."

Naast de sportklassen is het ook mogelijk om personal training te krijgen, een detox-programma te volgen of een heerlijke massage te boeken. Verder is er het Rebase healthcafe. Hier kan een heerlijk kopje koffie worden gedronken voor het sporten of juist erna lekker genieten van een heerlijk ontbijtje of een goede, gezonde lunch. Even lekker nakletsen met een stuk bananenbrood, een zuurdesembrood sandwich of een Acai bowl. Het is tevens mogelijk om alles voor de lunch of catering te bestellen thuis of op de zaak via Ubereats.


Voor meer informatie zie de website: rebase.world.

Afbeelding