Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Wasbare mondkapjes en meer bij Paul´s Vakschoenmakerij

NOORD - Natuurlijk zijn er genoeg wegwerp mondkapjes, maar veel mensen staat die extra vervuiling tegen. Wasbare mondkapjes zijn nog steeds een goed alternatief als je zelf niet ziek bent. Bij Paul´s Vakschoenmakerij op het Buikslotermeerplein maken ze deze voor dames, heren en kinderen. Ook van een eigen stofje maken zij mondkapjes, deze worden altijd met katoen gevoerd, met aan beide zijden een opening voor eventueel een filter.

"Veel mensen blijven nu liever thuis, voor warme voeten verkopen wij nog steeds de originele Spaanse sloffen uit Mallorca met dubbele zool. Ook Birkenstock heeft een nieuw model slof: van wollen vilt met een rubberen zool en een losse met suède beklede inlegzool. Zeer comfortabel omdat dit voetbed zachter is dan de gewone slipper", aldus Paul´s Vakschoenmakerij. Ze zijn er in verschillende kleuren, voor dames en heren. Zermatt is de nieuwe naam voor deze wollen variant. Birkenstock gebruikt nog steeds namen van steden van heel de wereld voor zijn producten. "Voor de kindjes van maat 18 tot en met 23, hebben we de echte cognac kleurige lammy slofjes. Deze hebben een hoog model met een veter zodat ze niet de voetjes glijden."

Paul´s Vakschoenmakerij is te vinden in Winkelcentrum Boven 't Y, Buikslotermeerplein 138, 1025 EX Amsterdam. Telefoon: 020-6370085.