Slagerij Taam biedt veel mogelijkheden voor een een geslaagd kerstdiner.
Slagerij Taam biedt veel mogelijkheden voor een een geslaagd kerstdiner. (Foto: Aangeleverd)

Pak extra uit tijdens de feestdagen

LANDSMEER - De feestdagen komen er weer aan en zullen dit jaar anders zijn dan anders. Kun je samen met je familie kerst vieren? Of alleen met je eigen gezin? Met een beperkt aantal mensen op bezoek en dus ook andere bestellingen. Misschien is het juist deze keer een goede reden om eens extra uit te pakken en een bijzonder diner op tafel te zetten. Een heerlijk klassiek voorgerecht, een huisgemaakte soep, een mooi stuk vlees op tafel of gezellig borrelen en met het gezin gourmetten.

Om de service die u van ons gewend bent te blijven waarborgen vragen wij u om uw bestelling op tijd door te geven, zodat wij alles in goede banen kunnen leiden (in ieder geval vóór zondag 20 december). Op onze socialmediakanalen vindt u naast inspiratie voor uw bestelling een instructiefilm hoe u in onze webshop gemakkelijk uw boodschappen in uw winkelmandje zet, besteld en betaald.

Dit jaar kunt u vanuit uw luie stoel ons assortiment bekijken, bestellen en betalen. Ga hiervoor naar www.slagerijtaam.nl. Onze webshop sluit op zondag 20 december om 18.00 uur.

Tijdens het betaalproces kunt u ervoor kiezen om uw bestelling op woensdag 23 december in de winkel op te halen of om uw bestelling op donderdag 24 december (met een tijdslot) op te halen bij onze koelcontainer op het Marktplein.

Kiest u voor de optie bezorgen? Dan kunt u kiezen tussen woensdag 23 december en donderdag 24 december. Uw bestelling wordt dan tussen 08.00 en 17.00 uur bezorgd.

Heeft u advies nodig over bijvoorbeeld het gewicht van uw product? Bel dan naar onze locatie in Landsmeer.

Zoals u van ons gewend bent kunt u ook in de winkel aan één van onze medewerkers uw bestelling doorgeven. Vraag advies en vul samen het bestelformulier in. In onze slagerijen is een kerstfolder te vinden met inspiratie en het assortiment voor de feestdagen. Bestellingen die u in de winkel doorgeeft worden daar ook uitgegeven. Gehakt, salades en vleeswaren kunt u niet vooraf bestellen maar er bij het afhalen bij kopen.

Ook bij bestellen in de winkel vragen wij u om uw bestelling vóór 20 december aan ons door te geven. U kunt uw bestelling ophalen op woensdag 23 of donderdag 24 december.

Valt u binnen een risicogroep? Bestel dan telefonisch of online en wij komen uw bestelling kosteloos brengen op 23 of 24 december.