Een van de werken.
Een van de werken. (Foto: Aangeleverd)

Kerstcadeau, Kunstcadeau

LANDSMEER - Jammer genoeg kan de jaarlijkse kerstexpositie in november van de Kunstenaars Vereniging Landsmeer in verband met corona niet doorgaan. Geen cadeaumarkt van de gezamenlijke leden in de kantoorboerderij dit jaar.

KVL biedt online 'Blijf thuis-expositie'

Daar moesten we wat op verzinnen. Zoals op vele terreinen gebeurt, gaan ook wij het dit jaar online organiseren. We hebben er een ‘Blijf thuis-expositie’ van gemaakt. Een expositie met werk van veel Landsmeerse kunstenaars van de KVL.

Eenvoudig kopen in webshop

Bekijk het op uw gemak. Mocht er iets bij zijn wat u leuk zou vinden om te geven, dan koopt u dat eenvoudig via de webshop. Bij de desbetreffende kunstenaar kunt u het vervolgens afhalen. Voor de aanschaf van een kerstcadeau hoeft u dus het dorp niet uit.

De aangeboden kunstcadeaus variëren in prijs van € 10,00 tot € 100,00. Als kleine geste naar de Landsmeerse middenstand krijgt u van de KVL bij aanschaf van een werk, een lot cadeau. Hiermee maakt u kans op een heerlijke visschotel van viswinkel Willem Molenaar of een borrelarrangement van café De Driesprong.

Lekker onderuit dus op de bank, naar de ‘Kerstcadeau-kunstkadeau blijf thuis-expositie’ om te kijken of er iets van uw gading bij zit. Zie https://www.kvl-kunstkado-online.nl.