Afbeelding
(Foto: )

Virtueel vuurwerk voor goede doelen

REGIO - Hè?! Toch vuurwerk dit jaar?! Jazeker: virtueel vuurwerk voor een goed doel. Geen pijl in de lucht, maar op je scherm. Dat is Supergoed Vuurwerk. Een actie in samenwerking met Simavi, Nationaal Fonds Kinderhulp, Stichting AAP, HandicapNL en Stichting Vluchteling.

Laten we het nieuwe jaar ludiek ‘inknallen’. Met vuurwerk via social media en Whatsapp. Koop nu, doneer en zet het in je timeline. Help mee de timelines te laten ontploffen op 31 december!


Supergoed Vuurwerk is een sympathieke, ludieke actie om fondsen te werven. Door de coronacrisis konden veel fondsenwervende acties van goede doelen - zoals Stichting Vluchteling, Simavi, HandicapNL, Nationaal Fonds Kinderhulp en Stichting AAP - niet doorgaan. Huis-aan-huiscollectes en grote fondsenwervende evenementen zijn veelal afgelast. Daardoor zijn de doelen inkomsten misgelopen en kon niet alle hulp geboden worden. Tegelijkertijd kan er dit jaar geen vuurwerk worden verkocht. Daarom is er nu ludiek, virtueel vuurwerk. Met het bestellen van een virtueel pakket doe je een donatie aan de goede doelen. Een ludiek SYMBOLISCH alternatief...

Jaarlijks geven Nederlanders ongeveer 70 miljoen euro uit aan vuurwerk. Door het landelijk vuurwerkverbod kunnen we dit jaar geen vuurwerk afsteken. Wat te doen met dat vuurwerk budget? Zou mooi zijn als we daar iets positiefs mee konden doen, toch? Dat vonden wij ook. Daarom bedachten een wij Supergoedvuurwerk.nl: Een webshop met virtueel vuurwerk waarmee direct gedoneerd wordt aan het goede doel. Jij alsnog een toffe virtuele vuurwerkshow, goede doelen iets meer inkomsten. Sluiten we dit rampjaar toch nog een beetje positief af ;)

De Healthy Cracker, The Final Lockdown, of een 2000-klapper. Zomaar wat namen van pakketten die je kunt bestellen via supergoedvuurwerk.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding