Ondernemer en kun je wel hulp gebruiken? Renault Nieuwendijk helpt graag!

REGIO - Nog niet bekend met Renault Nieuwendijk? Zij zijn de nieuwe Renault-dealer voor de Zaanstreek. Een echt familiebedrijf sinds 1980 en al 40 jaar een begrip in de regionale mobiliteitsbranche. Met acht vestigingen én hun nieuwe locatie in Zaandam staan zij altijd klaar.

De wereld is even tot stilstand gekomen en velen brengen nu misschien veel tijd thuis door. Ook voor Renault Nieuwendijk betekent dat met de aangescherpte maatregelen hun dienstverlening er de komende tijd iets anders uit zal zien. Iedereen kan erop rekenen dat hun team er alles aan doet om hun mobiliteit te garanderen. Maar daarnaast vindt Nieuwendijk het ontzettend belangrijk om elkaar in deze gekke tijden te helpen waar mogelijk. Daarom steken hun medewerkers graag de handen uit de mouwen door lokale (horeca)ondernemers te ondersteunen bij hun bestaande bezorgservice. Wie extra handen kan gebruiken bij transport van materiaal of bijvoorbeeld het rondbrengen van maaltijden. Nieuwendijk is er voor jullie!


Aanmelden kan telefonisch (075 - 650 4532) of per e-mail (info@renault-nieuwendijk.nl) bij Nieuwendijk. Vanzelfsprekend is er een maximaal aantal ondernemers dat zij kunnen helpen, dus wacht niet te lang met aanmelden. Samen staan zij, net als hun slogan, sterk in de regio!