Joop Harmans XL.
Joop Harmans XL. (Foto: aangeleverd)

Eindejaarsshow bij Joop Harmans XL

NOORD - Joop Harmans XL Fietsen & Scooters in Amsterdam-Noord gaat knallend het jaar uit. Geen vuurwerk maar wel spetterende aanbiedingen tijdens een spectaculaire Eindejaarsshow.

3, 4 en 5 december spectaculaire kortingen

Deze Eindejaarsshow wordt donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 december gehouden. Vele occasion fietsen gaan dan de deur uit met extreme kortingen. Op elektrische occasion fietsen wordt 100 euro extra kassakorting gegeven en op de occasion stads- en sportfietsen maar liefst 50 euro extra kassakorting en dat is ook nog eens inclusief zes maanden Bovag garantie.

Bij aankoop van een nieuwe, elektrische fiets ontvangt de klant één jaar gratis de ANWB Blijven Fietsen verzekering inclusief een ANWB Track&Trace zender. Wie een nieuwe scooter uit de showroom koopt krijgt daar een gratis windscherm en een ART 3* kettingslot bij. Verder heeft Joop Harmans XL als speciale actie een scooterhelm voor slechts 39,95 euro.

Bij deze tweewielerspecialist is het hele jaar door maar liefst 750 vierkante meter fiets- en scooterplezier onder één dak te vinden. Joop Harmans XL is officieel dealer van vele grote en bekende A-kwaliteitsmerken scooters en (elektrische) fietsen. En heeft een groot assortiment scooters in alle vormen en maten. Stadsfietsen, elektrische fietsen, sportfietsen, stadsscooters, elektrische scooters en scooters voor het woon-werkverkeer.

Tot slot nog een goede tip voor de feestdagen: Joop Harmans XL heeft ook cadeaupassen, die zijn natuurlijk superleuk om cadeau te geven!

Joop Harmans XL Fietsen & Scooters, Vuurwerkerweg 17B in Amsterdam-Noord, 020-6369752, www.joopharmans.nl.