Honderd kratten! Een fantastisch resultaat.
Honderd kratten! Een fantastisch resultaat. (Foto: Aangeleverd)

Honderdste krat naar voedselbank

LANDSMEER - De actie van Nathalie Hagenstein voor de Voedselbank Zaanstreek heeft een memorabel resultaat bereikt: ze heeft de honderdste volle krat afgeleverd. Deze werd in ontvangst genomen door voorzitter Hans Brinkhuis. Nathalie: "Hij had voor mij een prachtige bos bloemen in een lege krat neergelegd. Te lief!"

De Landsmeerse heeft de bloemen thuis in een vaas gezet en richt zich nu op het vervolg. "De kar bij DEEN is alweer vol, dus we gaan gewoon door met inzamelen. Op naar de honderdvijftig kratten. Zowel Jumbo Plemp Landsmeer als DEEN Supermarkten heeft een paaslekkernij gedoneerd, waardoor er ook allemaal lekkere dingen in de kratten terechtkwamen."
Er bestaat nog veel behoefte aan onder meer woksauzen, rijst, zoet broodbeleg, blikken groenten, blikken vis, pastasauzen, aardappelpuree en pakken droge soep. Nathalie: "We zijn nog hard op zoek naar mensen of bedrijven die desinfecterende handgel doneren. Daar is echt een tekort aan. Dus ben of ken je iemand die dit wil doneren? Neem dan contact met mij op via nathalie173@hotmail.com. Alle donaties zijn hard nodig, dus keep up the good work!"
Nathalie is bijzonder blij met alle steun: "Ik wil graag iedereen bedanken. Er zijn zoveel lieve en goede mensen op deze wereld die deze inzamelingsactie tot een succes maken. Mijn dank is zo groot! Een buiging voor iedereen die gedoneerd heeft. Laten we lekker doorgaan met zijn allen!"