Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Financiën inzichtelijk krijgen

NOORD - Iedereen maakt het weleens iets mee: Kosten of inkomsten veranderen, een scheiding, ontslag of pensioen. Hoe zorg je dan dat je aan het einde van de maand toch wat geld overhoudt en niet in de schulden belandt?

Budgetcoach helpt met budgetplan, kasboek en meer

De Budgetcoach van Doras helpt tijdens Budget Op Maatgesprekken met het maken van een budgetplan, een kasboek en geeft tips en tricks!

De hulp is gratis. Nu ook voor buurtbewoners van De Kleine Wereld. Elke dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur kunnen zij hier terecht voor een Budget op Maat-gesprek. Het gesprek vindt plaats in het gebouw van Stichting !WOON op J. Drijverweg 5 in Amsterdam-Noord. Er wordt op afspraak gewerkt. Voor buurtbewoners uit Tuindorp Oostzaan is de Budgetcoach elke woensdag van 09.00 tot 12.00 uur aanwezig in Huis van de Wijk de Evenaar. Wie niet woont in een van deze buurten, maar wel in Noord kan contact opnemen met de Budgetcoach van Doras. De Budgetcoach voor bewoners in Amsterdam-Noord is Conny Blokker.


Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel 06-10027037 of mail c.blokker@doras.nl. Ga voor actuele informatie over Budget op Maat naar doras.nl/budget-op-maat/.