Moeder en zoon.
Moeder en zoon. (Foto: Wendy Ruittemanz/RM)

Kelly Fashion ziet vol vertrouwen de toekomst tegemoet

NOORD –Terwijl veel collega-winkeliers helaas hun deuren moeten sluiten, ziet Kelly Fashion, op het Purmerplein 7 in Amsterdam-Noord, de toekomst gelukkig zonnig tegemoet. De modezaak met een heel groot assortiment aan jeans voor de heren, trendy bovenkleding en enkele damesmodellen bestaat al sinds 1972. Marianne Dijkstra en Ton Kelders begonnen hier destijds en binnenkort wordt het stokje overgedragen aan hun zoon Eelco Kelders.

Eelco die boven de winkel het levenslicht zag is volledig opgegroeid met de mode. Hij weet van de hoed en de rand. “Wij hebben hier voor ieder wat wils.” De keuze aan spijkerbroeken is enorm. “Wij hebben de vertrouwde merken zoals Lee, Wrangler en Paddock’s, maar ook de meer modieuze merken als Timezone en nog veel meer.” De meeste broeken zijn met een beetje stretch voor een perfecte pasvorm. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 59,95 euro. “Voor degenen die een standaard broek (zonder stretch) willen is er de voordelige variant, deze kosten per twee 59,95 euro.“ De broeken moeten natuurlijk perfect zitten. “Wij bieden veel persoonlijke aandacht, wij hebben echt tijd voor de klanten en we geven een eerlijk en passend advies. Het lijkt hier wel personal shopping”, zegt Eelco. “Het allerbelangrijkste is dat de klant tevreden de deur uit loopt!”

In de winkel worden broeken gratis en direct korter gemaakt. Dit blijft ook in de toekomst zo. Voorlopig is Marianne ook nog met regelmaat in de winkel te vinden.Het voordeel van het Purmerplein is dat er voor de deur geparkeerd kan worden en ook nog gratis. Momenteel heeft Kelly Fashion 30 % korting op de zomercollectie, behalve op de broeken. Reden genoeg dus om even langs te gaan! “We hebben veel aanbiedingen, want we zijn ruimte aan het maken voor de nieuwe collectie die er in augustus aankomt”, sluit Marianne af.