Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Katvertentie

NOORD/OOSTAAN - Mijn binnenkomst was een werkelijk angstaanjagend tafereel voor iedereen die mij in zijn of haar blikveld kreeg. Ik vond het he-le-maal niks. Uiteindelijk kalmeerde ik pas in de kennel bij andere katten, waar mijn afgunst voor ze aan het licht kwam.

Vesper is het dier van de week

Gun me de tijd om bij te draaien

Wat was ik een terreur voor iedereen. Handen, katten, stokjes, stokjes met veren, eigenlijk alles wat niet vast zat en los kon... daar ging ik op tekeer. Maar… Ik ben mijn plek aan het vinden. Hoe? Natvoer. Wat.. is.. dat.. lekker!

Eigenlijk is er weinig van mijn vorige ik over. Ondanks dat ik nog steeds barst van de energie loop ik dit niet de hele dag te botvieren op alles op poten. Het enige klapje dat ik uitdeel is om mijn eten te beschermen. Ik kan niet uitleggen wat ik meegemaakt heb en dat maakt mij begrijpen ook wat lastiger. Maar laat mijn verandering nu het boegbeeld zijn voor een toekomstige, hemelse mens-kat relatie. Gun me de tijd om bij te draaien, in mijn eentje, zonder andere katten en ik verzeker je dat er een fantastische relatie op zal bloeien.

Dierenasiel Amsterdam- Noord/Oostzaan, 020-6335400/www.stichting-dierenleed.nl.