Afbeelding
(Foto: )

Katvertentie

Hummus is het Dier van de Week

Het is onduidelijk welke plannen Hummus dagelijks smeedt. Altijd op de loer, je immer in de gaten aan het houden. Zonder wikken of wegen begeeft hij zich op de vloer, enkelhoogte, nog altijd je aan te staren vanaf de grond. Hij loopt van je ene been naar je andere been, knuffelend misschien, misschien zit er iets anders achter.. Hij wil iets van je.


Voor het asiel is dit enigma niet op te lossen. Wij weten niet wat Hummus wil. Handen zijn voor hem gelijk aan een sprinkhanen plaag, als het te dicht bij komt ga je onbewust om je heen staan wapperen. Wij zijn er heilig van overtuigd dat hij niet gemeen is, maar wat is hij?

Hummus had een moeilijke tijd in het asiel. Het kostte hem wat tijd om te acclimatiseren. Hij voelt zich nu erg goed en is graag bij zowel katten als mensen. Het enige wat hij nodig heeft is een rustig plekje en goed klopje op de schouder om hem in te laten zien dat hij die plannen nu achter zich mag laten. Hierdoor is hij niet geschikt voor kinderen of andere huisdieren dan katten, het liefst een huis met kattenluik en mensen die hem willen leren begrijpen.


Dierenasiel Amsterdam- Noord/Oostzaan, 020-6335400/www.stichting-dierenleed.nl