Pijnspecialisten Karin Vos en Cees-Jan Oostwouder
Pijnspecialisten Karin Vos en Cees-Jan Oostwouder (Foto: Sonja Stengewis)

Excellent Care Clinics nu ook in Amsterdam

REGIO - Naast Velsen-Noord en Hilversum kan men vanaf heden ook met uiteenlopende pijnklachten terecht in Amsterdam Oud-Zuid. De omstandigheden lieten een feestelijke opening helaas niet toe. Toch maakt het Jan Willem Bakker, bestuurder bij Excellent Care Clinics, niet minder te spreken. "Natuurlijk verdient deze locatie een mooie opening, maar het feit dat wij nu open zijn en wij mensen met pijn ook in Amsterdam kunnen helpen, stemt ons zeer gelukkig."

Nieuwe vestiging voor het behandelen van (chronische) pijn

Excellent Care Clinics is een onafhankelijk pijnbehandelcentrum waar patiënten met (chronische) pijn door middel van hoogwaardige zorg worden behandeld. De behandelingen worden uitgevoerd door anesthesioloog-pijnspecialisten en pijnverpleegkundigen.

Geen wachttijden

Aangezien er geen wachttijden zijn, kunnen patiënten snel geholpen worden. Rug- en nekklachten, zenuwpijn, gewrichtspijn, pudendus neuralgie, littekenpijn en verschillende andere pijnklachten kunnen worden behandeld.

Het pijnbehandelcentrum stelt veel belang bij het zoeken naar een multidisciplinaire oplossing. Het is de reden dat er gewerkt wordt met een team van medisch specialisten en therapeuten dat op verschillende fronten wordt ingezet. Denk hierbij ook aan een psycholoog, fysiotherapeut en revalidatiearts. Wel is er altijd sprake van één hoofdbehandelaar die de regie houdt. Op die manier blijven de communicatielijnen tussen patiënt, huisarts en specialisten helder en direct.

Vaste pijnarts in Amsterdam

Een huisarts of medisch specialist kan pijnpatiënten doorverwijzen naar Excellent Care Clinics, onder meer via zorgdomein. Aangezien er geen wachttijden zijn, kunnen patiënten snel geholpen worden. Op locatie Emmaplein 7 in Amsterdam Oud-Zuid kunt u terecht bij anesthesioloog Willem Luiten voor een intake. De behandelingen worden uitgevoerd in Velsen-Noord of Hilversum.

Specialist in echogeleide technieken

Willem Luiten is werkzaam als pijnspecialist bij Excellent Care Clinics. Binnen de anesthesiologie en pijngeneeskunde heeft hij zich gespecialiseerd in echogeleide technieken.

De huidige maatregelen met betrekking tot Covid-19 neemt Excellent Care Clinics heel serieus; de kliniek moet een veilige plek blijven.