HAVENsafari vaart weer - coronaproof

REGIO - In september vaart viermaal de reguliere HAVENsafari en in oktober, de cacaomaand, de Cacao-expeditie door de havens van Amsterdam.

Vanaf zaterdag 5 september meert vanaf Pier 14 van het CS elke zaterdagavond de HAVENsafari af door het fascinerende havengebied van Amsterdam. De Havensafari vaart naar het westen, richting zee, naar havens die normaal niet voor publiek toegankelijk zijn.

Na de vele verzoeken van het enthousiaste publiek, hebben de organisatie besloten de HAVENsafari in beperkte omvang in september te laten varen. De RIVM-richtlijnen gelden en er en varen minder passagiers mee. Daarnaast is de boot groot en open en heeft het een ruim bovendek waar je heerlijk kunt uitwaaien met uitzicht over het weidse water.

Bevlogen gidsen vertellen mooie verhalen en laten de bezoeker met andere ogen naar dit onbekende gebied kijken. De verschillende havens herbergen eigen activiteiten, waarbij jaarlijks zo’n 5000 zeeschepen aan te pas komen.

De Havensafari vaart met de Hembrug 1; een boot met veel comfort. Vier nazomerse zaterdagavonden – van 5 tot en met 26 september van 18.00 tot 21.00 uur. En in oktober op zaterdag en zondag de cacao expeditie vanuit Amsterdam en Zaandam.

Voor meer informatie: www.havensafari.nl