Prijswinnaars Radio 9-puzzel bekend

OOSTZAAN - In mei van dit jaar bracht Radio 9 Oostzaan haar jaarlijkse Magazine uit. Daarin is, naast de programmering en interessante artikelen, een puzzel opgenomen. Mede doordat de puzzel ook in het Kompas van 2 juni stond, lag het aantal inzendingen zo’n 35% hoger dan vorig jaar.

Afgelopen zondagmiddag was tussen 16:00 uur en 17:00 uur bij Radio 9 te horen hoe burgemeester Rob Meerhof acht prijswinnaars trok. Zo wonnen Ruud Overhuys, mevrouw Koopmans, Olav Marchand, Joke van der Blom en mevrouw De Graaff elk een waardebon van € 25,00, te besteden bij Ruig Wild en Gevogelte in Oostzaan.

Suze Taams won een waardebon van € 25,00, die zij naar eigen keus mag besteden bij een van de sponsors, adverteerders of donateurs van Radio 9. Reyka Kroon mag ook zelf bepalen bij welke sponsor, adverteerder of donateur zij haar waardebon van € 50,00 verzilvert. De hoofdprijs, een waardebon van € 75,00, gaat naar Christa Letschert. Vanzelfsprekend mag ook Christa zelf bepalen bij welke sponsor, adverteerder of donateur zij haar bon inwisselt.

Radio 9 is 7 dagen per week en 24 uur per dag te beluisteren via de Oostzaanse kabel op 103.3 FM en via de ether op 106.4 FM. Maar ook via de livestream op www.radio9oostzaan.nl is Radio 9 wereldwijd te beluisteren.

Donateur worden? Kijken hoe radio gemaakt wordt? Maak in de ochtenduren een afspraak via 075-7710033 of kom langs in de studio aan de Begoniastraat 8 en maak nader kennis met Radio 9.