Afbeelding
(Stockfoto)

Tennisvereniging Zaansport houdt SKM open toernooi

ZAANDAM - TVZaansport, met velden op sportpark De Kuil aan het Kuilpad in Zaandam, heeft in de coronatijd van iets negatiefs iets positiefs weten te maken. Al eerder werd benoemd dat er een nieuwe wind waait bij de tennisvereniging. TVZaansport heeft zich in de afgelopen tijd gebogen over de mogelijkheden om deze stijgende lijn voort te zetten.

Een nieuw toernooi is in het leven geroepen om alle leden en de leden van de buurverenigingen de kans te bieden plezier, sportiviteit en strijdlust samen te brengen. Het SKM open toernooi, dat van 29 augustus tot en met 6 september plaatsvindt, zal het laatste toernooi van het seizoen en daarmee de ideale voorbereiding voor de competitie zijn. Op verschillende niveaus, in enkel en dubbelvorm wordt er in deze week gestreden om de titel. Ook de bedrijven in de Zaanstreek kunnen dit jaar niet achter blijven bij TVZ. De tennisvereniging voelt zich vereerd dat zij de eerste editie van de Zaanse bedrijven competitie mogen organiseren. Vanaf 18 september zal er in zes weken bepaald worden wie er een finaleplek verdiend. Ieder bedrijf zal drie vrijdagavonden spelen. In de zevende week wordt de finale gespeeld.

Open dag

Voor een ieder die nieuwsgierig is geworden hoe het er bij de Zaanse vereniging aan toe gaat, houdt TVZ op 5 september een open dag. De jeugd is welkom van 10.00 uur tot 12.00 uur en de volwassenen verwelkomt de club graag van 13.00 uur tot 15.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.tvzaansport.nl