Afvalpunt verhuist

NOORD - Het Afvalpunt aan de Struisgrasstraat in Amsterdam-Noord gaat dicht. Zaterdag 21 november is de laatste dag dat hier afval kan worden gebracht. Vanaf dinsdag 24 november is het nieuwe Afvalpunt aan de Toetsenbordweg in Noord open. Hier kunnen bewoners van Amsterdam hun grof afval, bouw- en sloopafval en grof tuinafval kwijt.

Het nieuwe Afvalpunt aan de Toetsenbordweg 41 is alleen open voor bewoners van Amsterdam. Bedrijven kunnen hier geen afval kwijt. Zij kunnen hun grofvuil en bouw- en sloopafval wel naar de Afvalpunten in andere stadsdelen brengen. Dat zijn Seineweg, Henk Sneevlietweg, Rozenburglaan en Meerkerkdreef. Bewoners kunnen bij alle Afvalpunten terecht.

Openingstijden

Alle Afvalpunten zijn open van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Afvalpunt Henk Sneevlietweg is ook op zondag open van 10.00 tot 16.00 uur. Wie grof afval heeft en de vaste ophaaldag in de straat te lang vindt duren zet het niet op straat, maar brengt het zelf naar het Afvalpunt. Het afval bij het Afvalpunt wordt gescheiden om opnieuw te gebruiken.