Afbeelding
(Foto: Jack Hamilton)

Linedance en meer in Buurtcentrum De Vuister

KOOG AAN DE ZAAN - Buurtcentrum De Vuister, Molenwerf 44 in Koog aan de Zaan is weer een aantal activiteiten aan het opstarten, met inachtneming van de van de voorgeschreven corona voorschriften.

Op maandag 7 september van 12.15 tot 13.15 uur is het lunchcafé op voor de liefhebbers. Er wordt een lunch geserveerd door de vrijwilligers en niet alleen de lunch is belangrijk, maar ook de sociale contacten worden erg op prijs gesteld. Meedoen? Geef dan op Bij Hedy Merck: 06 - 11000064.

Op woensdag 2 september start de Linedance groep voor beginners. Bij linedance wordt er in lijnen/rijen gedanst, zo wordt het één geheel. Ook worden er dezelfde bewegingen op dezelfde maat gedanst. Voor meer info of aanmelden: Hedy Merck, 06 - 11000064.

Op zondag 6 september is er een bridgedrive. Aanvang 13.30 uur, kosten € 3,00. Bij voldoende belangstelling worden de beginners en gevorderden apart ingedeeld. In elke groep zijn er dan twee prijzen beschikbaar. Aanmelden bij Els Riezenbeek, 075 - 6176668 of bridgedrive@devuister.nl

Ook is De Vuister op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bereid zijn om zich in te zetten voor het buurthuis. Er zijn verschillende functies beschikbaar. Belangstelling? Mail dan Ada Wechelaar (coördinator vrijwilligers) ada@devuister.nl