Doe je mee bij aan de Jeugdtheaterschool Theatermijn?
Doe je mee bij aan de Jeugdtheaterschool Theatermijn? (Foto: aangeleverd)

Open Huis Theatermijn op nieuwe locatie

KOOG AAN DE ZAAN - Na eerst twee maanden digitaal theaterles te hebben gegeven, vervolgens in het Koogerpark in weer en wind en op afstand, gaat de jeugdtheateropleiding van Theatermijn het nieuwe seizoen ‘gewoon’ van start in eigen huis. Al is eigen huis nieuw, met extra veel ruimte om toch afstand te kunnen bewaren in de studio’s.

“Met onze nieuwe locatie aan de Cornelis van Uitgeeststraat 2, midden in Zaanstad (Kogerveld), hebben we meer ruimte dan ooit. Hier kunnen we met normale grootte van groepen blijven werken en toch afstand bewaren. We kijken er erg naar uit weer mooie dingen te maken op deze plek met onze oude en nieuwe leerlingen“, zegt Rick Nanne, oprichter van Theatermijn. Het is voor het theater een enorm avontuur geweest om met alle omwegen toch toneelles te blijven geven. Zowel voor de theaterdocenten als de leerlingen.

Focus

"Nu staat iedereen weer te springen om een vaste basis te hebben en geen rekening te hoeven houden met regen of hoge temperaturen. De focus kan weer meer op de inhoud van de les in plaats van de vorm. Ook voor volwassenen start de Theatermijn binnenkort nieuwe workshops en cursussen."

Kijk voor tijden van de gratis proeflessen op www.theatermijn.nl Vooraf inschrijven is verplicht.