Filmtheater De Fabriek heet de Zaanse filmfans warm welkom.
Filmtheater De Fabriek heet de Zaanse filmfans warm welkom. (Foto: Dirk Karten)

De Fabriek nu Cineville-theater

ZAANDAM - Goed nieuws voor Zaanse filmliefhebbers. Vanaf donderdag 3 september kunnen ze in filmtheater De Fabriek, Jan Sijbrandssteeg 12, zo vaak als ze willen naar de film met de Cinevillepas. Deze pas is voor een vast maandbedrag te gebruiken in meer dan veertig theaters door heel Nederland.

Het besluit om tot Cineville toe te treden speelde al enige tijd voor filmtheater De Fabriek. “In Amsterdam is een lidmaatschap van deze filmkaart al jaren succesvol. Alle onafhankelijke filmtheaters in de hoofdstad zijn erbij aangesloten. Door toetreding hoort De Fabriek nu bij de eerste paar theaters die sinds 2017 weer worden toegelaten tot Cineville”, aldus het filmtheater.

Filmaanbod

Door toetreding tot Cineville wordt het filmaanbod van De Fabriek ook getoond op de website van Cineville, naast dat van andere aangesloten theaters. Op den duur zullen bovendien speciale Cineville-avonden plaatsvinden om op ludieke wijze nieuwe films uit te lichten. “In samenwerking met Cineville hopen we een jongere doelgroep aan te spreken, maar ook definitieve aansluiting te vinden bij het filmnetwerk van de metropoolregio Amsterdam”, aldus directeur Katrien Lamers van De Fabriek.

Lidmaatschap

Wie een lidmaatschap neemt op Cineville, ontvangt een pas en kan voor € 21,00 per maand altijd naar de film. Net als alle 50.000 andere filmliefhebbers met een Cinevillepas. Wie onder de dertig is, betaalt zelfs maar € 17,50 per maand. De pas geeft toegang tot vertoningen in 47 filmtheaters in meer dan 20 steden door heel Nederland.

Benieuwd naar een lidmaatschap? Kijk op CINEVILLE.NL/PAS. Zie ook www.de-fabriek.nl