Bijzondere kunst in PLAY Room.
Bijzondere kunst in PLAY Room. (Foto: aangeleverd)

Kunst 'om het leven te vieren'

ZAANDAM - Met de expositie ‘Open’ start PLAY room, Westzijde 99, haar nieuwe seizoen. Door COVID-19 werd het programma over hoop gehaald. Met een opening in nieuwe stijl wil de galerie laten ze zien dat kunst er meer dan ooit toe doet. En hoe erg we inspiratie en creativiteit nodig hebben.

Kleurrijk, hebberig-makend en bruisend. Dat zijn een paar kernwoorden waarmee curator Jeroen van Paassen de tentoonstelling ‘Open’ heeft samengesteld.

Extra trots is PLAY room op het exposeren van twee installaties van Guda Koster. En het nieuwe werk van John Breed, speciaal gemaakt voor deze expositie.

Jeroen van Paassen: "Natuurlijk met de nodige voorzorgsmaatregelen maar eindelijk kunnen we weer écht open voor publiek. En dat doen we op spectaculaire wijze met kunst dat het leven viert! Ik kijk er ontzettend naar uit om iedereen weer te mogen ontvangen. Om samen te kunnen genieten van onze nieuwe expo en het aanvullende programma."

Gratis entree

De expositie is gratis te bezoeken tot en met 27 september en laat werk zien van onder meer Wil Abels, John Breed, Evelien de Jong, Guda Koster, Joan Priego Garcia (Spanje), Maria Wolfram (Finland) en Nicholas Wright (UK).