FluXusMusicalCast “De Zaanse Zeikerds”.
FluXusMusicalCast “De Zaanse Zeikerds”. (Foto: aangeleverd)

Corona Comedy in Zaantheater

ZAANDAM - De Corona Comedy “Zaanse Zeikerds” van de FluXus Musical Productiegroep staat zaterdag 19 en zondag 20 september in het Zaantheater.

Zaanse theatermaker Majanka Fröhlich liet zich inspireren door de corona-crisis en schreef in no-time deze muzikale komedie voor de leerlingen van FluXus waarin je ziet dat het “nieuwe normaal” behoorlijk abnormale situaties oplevert. De voorstelling gaat over een groep bewoners uit Zaanstad die in opstand komen tegen alle strenge maatregelen rondom Covid 19. De BOA’s hebben hun handen vol om het volk in bedwang te houden. In deze komische voorstelling valt er heel veel te zeiken…. en daar zijn de Zaankanters heel goed in aldus de groep.

Deze muzikale comedy is voor alle leeftijden en duurt ruim 60 minuten. De voorstelling is geheel corona-proof en wordt op 1,5 meter gespeeld. De show wordt begeleid door een live combo. Voor de bezoekers is in het Zaantheater alles erop ingericht dat je veilig het theater kunt bezoeken en na afloop gezellig een drankje kunt drinken op gepaste afstand. Toegangsprijs: € 12,50 excl. servicekosten en een drankje na afloop. Kaartverkoop via het Zaantheater.