Restaurant De Beren is open voor afhalen en bezorging.
Restaurant De Beren is open voor afhalen en bezorging. (Foto: Rob Beense)

Sluit het jaar af met de kerstbox van De Beren

NOORD - De bekende franchise-onderneming, Restaurant De Beren op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord, moest zijn naamsbekendheid in de omgeving nog opbouwen voordat corona de wereld op z’n kop zette en Simon het roer om moest gooien.

Sinds de landelijke lockdown komen de meeste gasten voor een koffie to go na een uitje bij de bioscoop, de glowgolf of de speelhal die in hetzelfde complex zitten en focust de familie Leemans zich op het bezorgen van heerlijke en betaalbare gerechten.

‘Maak het jezelf makkelijk met de kerst en laat ons jullie ontzorgen en verrassen’

Dat is waar Simon Leemans samen met zijn vrouw Diana en hun dochter Yasmin zich deze maand voor inzetten. ‘Dit komt voort uit het Deense bloed dat mijn vrouw en dochter door hun aderen hebben stromen, gezelligheid en het willen verzorgen van andere, dat is typisch Deens en waar wij als familie het verschil mee hopen te maken. Wij hopen dat we iedereen in Amsterdam Noord geliefd kunnen maken met dit concept voor wij de deuren weer echt mogen openen.’

Positieve toekomst

Simon ziet de toekomst nog steeds rooskleurig in. Zo is de gemeente bezig met de aanleg van een prachtig park voor het restaurant. ‘Komende zomer hopen we dat iedereen op ons terras van het uitzicht op het park kan genieten met één van onze heerlijke gerechten.'

Bestellen

Wie wil bestellen kan de uitgebreide kaart bekijken op www.beren.nl of thuisbezorgd.nl. Voor afhalen kan men terecht op het Buikslotermeerplein 2001. Telefonisch bereikbaar via 020-2254858.

Afbeelding