Oktober Woonmaand in Volendam

VOLENDAM - Oktober is de woonmaand bij uitstek, dus zijn de winkels van Woonboulevard Volendam zondag 4 oktober geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Kom langs in onze winkels en bewonder de nieuwe collectie meubels en accessoires. De adviseurs van de drie grote woonwinkels staan voor je klaar om te adviseren op gebied van wonen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank of juist een gezellige eethoek, bij Woonboulevard Volendam slaag je altijd!

Kom op zondag 4 oktober langs bij Woonboulevard Volendam voor inspiratie en advies

Wil je graag inspiratie komen opdoen of echt gericht zoeken naar een nieuwe inrichting? Kom dan met maximaal twee personen tegelijk.

In de drie grote woonwinkels met een oppervlakte van meer dan 30.000 vierkante meter is voldoende ruimte om te winkelen en tegelijkertijd voldoende afstand van elkaar te bewaren.

Onze adviseurs en stylisten zijn alleen aanwezig wanneer zij klachtenvrij zijn en wij vragen ook aan jou om alleen te komen als je geen klachten hebt. Tijdens je bezoek is het belangrijk om altijd de aanwijzingen van het personeel op te volgen. Samen zorgen we ervoor dat je onbezorgd en veilig kunt winkelen.

Er mogen maximaal tachtig personen tegelijkertijd in de winkels rondlopen. Het kan dus zijn dat je even buiten moet wachten voor je de winkel binnen mag. Samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Nieuwe inrichting of nieuwe accessoires?

De koopzondag is het ideale moment om inspiratie op te doen. Winkelen bij Carré Wonen en Slapen, Tase Wonen & Slapen en Veerman Wooncentrum is gezellig en gemoedelijk. Wij zorgen voor een goede sfeer in onze winkels, zodat je gelijk het gevoel van thuis krijgt. In onze woonwinkels vind je alles voor jouw nieuwe interieur.

Tijdens deze speciale koopzondag in de Oktober Woonmaand staan onze adviseurs voor je klaar om je te helpen met het juiste advies voor jouw interieur.

Proef de warme sfeer van het najaar

In het najaar willen we graag het warme, knusse gevoel in huis halen. De winkels van Woonboulevard Volendam barsten van de wooninspiratie. De nieuwe najaarscollectie staat weer in de winkels en daar zijn we maar wat trots op.

Mooie inrichtingen en accessoires met een warme uitstraling voor bij jouw thuis. Van een hoekbank tot een relaxfauteuil, en van een nieuw kussen tot de mooiste accessoires om de woonkamer het middelpunt van de woning te maken. Voeg warme kleuren toe aan je interieur omdat heerlijke ‘knusse’ gevoel in huis te halen.

Kom langs, wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Makkelijk bereikbaar, gratis parkeren

Woonboulevard Volendam is vanaf richting Hoorn makkelijk bereikbaar via de N247 of de A7 (afslag Volendam voor Purmerend). Op de N247 bij de afslag Hotel Katwoude sla je linksaf richting Volendam.

Uit de richting Amsterdam rij je via de N247 langs Broek in Waterland en Monnickendam tot de afslag bij Hotel Katwoude. Vervolg je weg richting Volendam en rijd in één rechte lijn door naar de Woonboulevard.

Bij alle winkels vind je voldoende (en gratis!) parkeergelegenheid.

Tot zondag bij Woonboulevard Volendam!