HOUSE OF VIP, woonwinkel met allure

LANDSMEER - Als je HOUSE OF VIP in het centrum van Landsmeer binnenloopt, word je direct vrolijk. Mooie kleurencombinaties, chique accessoires en kitsch & design wisselen elkaar af.

Deze winkel heeft eigenheid, exclusiviteit en een tikkeltje allure. Een verfrissende nieuwe interieur- en woonaccessoireswinkel, waar de enthousiaste eigenaresse Romana Vooijs klaar staat om je te helpen en te adviseren. Je gaat gegarandeerd met een lach en mooie accessoires de deur weer uit.

Op zoek naar een mooi cadeau? Voor verschillende prijzen, van klein tot groot vind je de leukste items!

Plof neer in de design draaistoel van Eichholtz en geniet van een heerlijke bak koffie van Cerco Caffè, terwijl je tussentijds woonsferen in je opneemt. Bekijk de zijdebloemen en laat Romana een boeket voor je maken, geheel naar jouw wens.
“Mijn doel is dat mensen geïnspireerd en ‘happy’ de winkel uitlopen”, aldus Romana.

Eerst online een kijkje nemen? Dat kan. De website www.houseofvip.nl wordt gebouwd, maar kijk voor het aanbod alvast op Instagram en Facebook: HOUSE OF VIP, Nieuwe Gouw 2, Landsmeer. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur, zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Zondag en maandag gesloten.