Michèle (links) en Esther zijn een samenwerkingsverband begonnen.
Michèle (links) en Esther zijn een samenwerkingsverband begonnen. (Foto: Rodi Media/MvS)

Opmaken en afvallen onder één dak

LANDSMEER - Een professionele schoonheidsbehandeling ondergaan én onder individuele begeleiding verantwoord afvallen? Dat kan op één adres: Aalscholverstraat 41. In haar nieuwe beautysalon is Michèle Wortel een samenwerkingsverband aangegaan met voedingsconsulent Esther Oosting-Hesta.

Michèle Wortel werkt samen met voedingsconsulent Esther Oosting-Hesta

Voorheen gebruikte Michèle een kamer in haar huis als beautysalon. Ze wilde echter een wat professionelere uitstraling en heeft de salon naar buiten verplaatst. De verbouw viel toevallig samen met het uitbreken van de coronacrisis en daardoor kon ze de nieuwe bedrijfsruimte in alle rust en naar alle tevredenheid opbouwen.


Resultaat: een frisse, gezellige salon met eigen ingang. Hier biedt ze een uitgebreid pakket make-up- en gezichtsbehandelingen.


Haar vaste klanten hebben positief op de nieuwe behuizing gereageerd. En een aantal heeft ook al kennisgemaakt met Esther Oosting-Hesta, of in ieder geval met haar maaltijdvervangers en voedingssupplementen, want die staan daar netjes uitgestald. De dames zijn een samenwerkingsverband aangegaan en versterken elkaar.

Individueel stappenplan om af te vallen

"Esther was een van mijn klanten en we zijn bevriend geraakt", vertelt Michèle. "Toen ze vertelde dat ze met haar salon in Amsterdam-Noord wilde stoppen, zei ik: 'Waarom kom je niet hier?' We werken nu samen en verwijzen klanten naar elkaar."


Esther is verbonden aan The 1:1 Diet en werkt volgens de principes van deze organisatie. "Ik maak een individueel stappenplan om af te vallen of om op gewicht te komen en geef daarbij één-op-één begeleiding. Niet vullen, maar voeden - daar gaat het om."


Twee verschillende specialismen, maar wel met een gemene deler: klanten gaan met een glimlach de deur uit.

De twee professionals zijn bovendien heel flexibel als het gaat om het maken van afspraken.


Afspraak maken of meer informatie? Michèle: 06-25112638/www.1op1dieet.nl; Esther: 0646926767/www.michelesbeauty.nl.