Taxaties in Double Tree hotel

NOORD - Wie denkt zeldzame boeken, bijvoorbeeld (staten)bijbels, oude (handingekleurde) atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten of prenten in het bezit te hebben kan deze nu laten taxeren. Taxateur van oude boeken Arie Molendijk uit Rotterdam doet namelijk op 25 augustus het Double Tree by Hilton hotel aan.

Arie Molendijk was tot in Canada, de Verenigde Staten, Australie, etc. actief als taxateur en vierde op 1 december 2018 zijn jubileum van ruim 2000 taxatiedagen in de fraaie Oude Pelgrimvaderskerk in Delfshaven.

“De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. De taxaties vinden alleen plaats op mijn taxatiedagen. De kosten voor een taxatie zijn 5 euro van 1 tot ca. 10 boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf 200 euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.”

De taxaties vinden plaats op dinsdag 25 augustus van 14.00 tot 16.30 uur en alleen op afspraak. Dat kan via tel. 06 27177625.

Meer informatie: www.molendijkboeken.nl.