Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Concerten op zondag

LANDSMEER - Een feestje in Coronatijd is bijna niet mogelijk. Een mooi concert organiseren wel. In oktober van dit jaar heeft de stichting haar eerste corona proof concert georganiseerd. Het was een groot succes. Vanwege het lustrum komen er op 13 december nog drie concerten met maximaal 30 personen per concert. Om 11.00uur is er een besloten concert met een feestelijk optreden van de Landsmeerder Leonard Besseling op cello, Caspar Vos op piano en Myrthe Helder op viool.

Kaarten voor de concerten alleen te koop bij Bruna

Daarnaast zijn er in het kader van de lustrumviering op dezelfde zelfde dag, 13 december, twee middagconcerten. Om 14.00 uur en 16.00 uur. Het Amarone Ensemble samen met pianiste Ekaterina Litvintseva speelt het Pianokwintet van Schumann en het bekende Forellenkwintet van Schubert.

Voor deze middagconcerten vindt de kaartverkoop alleen plaats bij Bruna Landsmeer. Ook hier zijn wij gebonden aan 30 personen per concert. Voor de musici een kans om live op te treden en voor u een kans om livemuziek bij te wonen.

Wees er snel bij want 30 personen per uitvoering is niet veel

Een leuker Sinterklaascadeau is er niet. Wees er snel bij want 30 personen per concert is helaas niet veel. Kaarten zijn uitsluitend te koop bij Bruna Landsmeer ( Nieuwe Gouw 24-26) tegen contante betaling van € 15,-.