Schrijfactie Amnesty International in de Noorderkerk

ZAANDAM - In verband met de coronamaatregelen vindt de schrijfactie ‘Write for Rights’ dit jaar niet plaats in het stadhuis van Zaanstad, maar in de Noorderkerk aan de Heijermansstraat in Zaandam.

Wie wil meedoen in de Noorderkerk is van harte welkom op donderdag 10 december van 10.00 tot 16.00 uur. Er staan zes tafels, elk met ruimte voor twee personen. Voorbeeldbrieven, adressen en schrijfmateriaal zijn aanwezig. Ook voor wie liever ergens anders wil schrijven, ligt materiaal klaar. In verband met het coronavirus is het nodig dat u zich van tevoren aanmeldt, met opgave van de gewenste tijd. Dit kan telefonisch van 3 tot en met 9 december tussen 14.00 en 16.00 uur via 06 2295 6685 of per e-mail naar e.m.boer@planet.nl. Wel wordt gevraagd een mondkapje te dragen.

Belangstellenden kunnen ook digitaal aan deze landelijke schrijfactie meedoen. Nadere informatie hierover staat op de website www.amnesty.nl/write-for-rights. Daar staan de brieven klaar die alleen nog maar digitaal ondertekend hoeven te worden. Dat kan vanaf nu tot eind december.