Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Stadsmobiliteit bij Vinkmobiliteit

ZAANDAM - Wat begon met Thorbecke & Vink als een kleine universele garage is nu uitgegroeid tot een mobiliteitscentrum dat te vinden is aan de Oostzijde 374b in Zaandam.

Meer dan 50 jaar ervaring in mobiliteit

"Als Vinkmobiliteit zijn we in 2017 begonnen met het aanbieden van honderd procent elektrische stadsmobiliteit. Wij bieden mobiliteitsoplossingen voor de steeds grotere verkeersdrukte in de steden. Maar ook voor gebieden waar weinig openbaar vervoer beschikbaar is", aldus de onderneming.

Uitgebreid assortiment

"Als enige in de Zaanstreek bieden wij een compleet assortiment van honderd procent elektrische voertuigen. Van een elektrische step tot aan een elektrische bedrijfswagen. Als dealer van Scotero, Veeley, Green World Mobility en Move kunnen wij voor iedereen een oplossing vinden om schoon en duurzaam te reizen. Wij leveren steps, brommers, scootmobielen, brommobielen en bedrijfswagens, binnenkort zelfs een compacte elektrische auto."

"Met deze oplossingen zorgen we ervoor dat mobiliteit voor iedereen bereikbaar is. Een goed voorbeeld is onze overdekte brommer voor twee personen, de Move Vigorous. Geschikt voor de makelaar, bezorgdiensten, thuiszorg of gewoon voor woon/werkverkeer. Met 45 km/u komt u snel en droog op uw bestemming aan. Bijkomend voordeel is dat u geen wegenbelasting of parkeergeld betaald."

Moderne stadsauto's

"Brommobielen zijn tegenwoordig ook compleet en luxe uitgevoerd in tegenstelling tot vroeger. Voor iedereen die nog een beeld heeft van die ouderwetse en kale brommobielen moet zeker eens langskomen om even te kijken bij ons. Het zijn moderne stadsauto's met elektrische ramen en airconditioning. Er zijn zelfs vele uitvoeringen leverbaar tegenwoordig maar uiteraard wel allemaal elektrisch. Het laden van de voertuigen gaat gewoon met een normaal stopcontact die iedereen thuis heeft, er is geen speciale laadpaal nodig zoals bij elektrische auto's."

"De steden slibben steeds meer dicht door bezorgen van pakketjes maar ook bevoorrading van bedrijven dit zorgt voor veel overlast door lawaai en hoge CO2 uitstoot en vraagt om duurzame oplossing. Deze oplossingen kunnen wij bieden in de vorm van compact vervoer waarmee ondernemers snel, betaalbaar en schoon in de binnensteden hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Aan ondernemers kunnen we advies geven over verschillende uitvoeringen en soorten om te bepalen welk voertuig geschikt is voor hun stadslogistiek. Veel voertuigen kunnen we dan ook nog aanpassen naar de wensen van de ondernemer."

Werkplaats en service

"Service staat bij ons al meer dan 50 jaar met grote letters geschreven. Al jaren komen klanten naar het bedrijf door mond-tot-mond reclame voor onderhoud, reparatie, apk of een occasion. In de volledig uitgeruste werkplaats kunnen personenwagens en lichte bedrijfswagens worden onderhouden. Sinds twee jaar is de werkplaats ook ingericht voor het repareren en onderhouden van elektrische voertuigen de zogenaamde “Light Electric Vehicles” (LEV’s) met maximaal 45 km/u. Van de merken waarvan we dealer zijn is het mogelijk om ook garantiewerkzaamheden uit te voeren en zijn er onderdelen op voorraad. Ook schadeherstel is mogelijk aan de voertuigen."

Welkom voor vragen

Graag geven de medewerkers van Vinkmobiliteit u een uitleg over de mogelijkheden, diverse modellen zijn ook beschikbaar voor proefritten. "Ervaar zelf de toekomst van elektrisch vervoer. Als het niet mogelijk voor u is om naar het bedrijf te komen is een proefrit aan huis ook mogelijk op afspraak. We horen graag van u!"

Vinkmobiliteit is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op 085- 4444651.

Mobiliteitscentrum in elektrische voertuigen.