Afbeelding
De kartonnen wieg. (Foto: aangeleverd)

Papercrib: minimalistische wieg van karton

REGIO - Steeds meer ouders kiezen ervoor om de baby in het begin op hun slaapkamer te laten. Voor wie geen ledikant naast het bed kan plaatsen is er nu een geweldige oplossing. De Papercrib is een duurzame en minimalistische wieg van stevig honingraatkarton.

Een kartonnen wieg is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je aan de slag gaat met de baby uitzet. Toch is het een ideale oplossing voor de eerste maanden waarin de baby bij je op de kamer ligt. De Papercrib neemt weinig ruimte in, is licht in gewicht en snel in elkaar te zetten.

In Finland krijgen aanstaande moeders een doos met babyproducten van de overheid. Daarnaast dient de kartonnen doos als wiegje en zit er een passend matrasje bij. Op deze manier krijgen alle kinderen een gelijkwaardige start in hetzelfde wiegje. Dit idee inspireerde Tom en Marlies en heeft hen doen besluiten een soortgelijke wieg in Nederland te introduceren; de Papercrib. De wieg is standaard verkrijgbaar in een witte uitvoering. Daarnaast kun je via de handige online designtool een Papercrib samenstellen naar eigen wens. Ontwerp de wieg in een andere kleur of laat er de naam van jullie kleine spruit op drukken. Of gebruik een mooie spreuk, foto of afbeelding en creëer jullie eigen unieke wieg. Bekijk en bestel de kartonnen wieg voor € 120,- op www.papercrib.nl.