Isabelle Beernaert in Laat Me.
Isabelle Beernaert in Laat Me. Isabelle Beernaert in Laat Me. (Foto: Kim Vos Fotografie)

Dansavond in Zaantheater

ZAANDAM – Op vrijdag 14 februari komt choreografe Isabelle Beernaert en haar dansgezelschap terug naar het Zaantheater. Isabelle is een graag geziene gast van het theater en zij weet de harten van het Zaanse publiek al jaren te raken. Deze keer laat zij zich inspireren door een aantal Nederlandstalige chansonniers. Met de passie, de liefde, de intentie die erachter zit en de roep van je hart als centraal thema belooft de voorstelling 'Laat me' weer een prachtige dansavond te worden.

In de huidige maatschappij ervaar je al snel de druk om te presteren, angst voor mislukking, om anderen teleur te stellen of de druk van social media. Je krijgt honderden indrukken per dag te verwerken, er is zoveel te zien, zoveel om na te streven. Maar is dat wie jij bent? En is wat jij van anderen ziet, wel wie zij echt zijn? Hoe zorg je dat je je eigen stem blijft volgen en leeft vanuit authenticiteit?

Bezieling

Isabelle Beernaert weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken. Maar hoe komt het dat iets je raakt of juist niet? Waarom staan je haren rechtop bij het horen van een bepaald muziekstuk? En waarom smaakt het ene gerecht zoveel beter dan het andere? Isabelle gelooft dat dit voortkomt uit de bezieling waarmee iets wordt gecreëerd. De passie, de liefde, de intentie die erachter zit, de roep van je hart. Dit thema staat centraal in de voorstelling 'Laat me'.

Voor 'Laat me' blijft choreografe Isabelle Beernaert op eigen bodem en laat zij zich inspireren door grootmeesters van de Nederlandstalige chansons. Waar haar laatste producties veelal gekenmerkt werden door internationale invloeden, brengt Isabelle haar choreografieën dit keer dichterbij huis dan ooit.

Kaartverkoop

Aanvang 20.15 uur. Kaarten (vanaf € 19,85 incl. € 3,60 voor drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kassa is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via telefoonnummer 075- 6 555 333.