Patricia en Mariska helpen graag bij het vinden van de juiste hooroplossing.
Patricia en Mariska helpen graag bij het vinden van de juiste hooroplossing. (Foto: aangeleverd)

Nieuw teamlid bij Joosten Hoorspecialisten

ZAANDAM - Bij Joosten Hoorspecialisten kan de slechthorende Zaankanter terecht voor de nieuwste hoortoestellen en hooroplossingen die het leven makkelijker maken en het contact tussen mensen vereenvoudigen.

Widex Moment: revolutionair nieuw hoortoestel

"In onze vestiging aan de Bristolroodstraat bent u van harte welkom voor informatie over hoortoestellen en de vergoeding door uw zorgverzekeraar. Ook voor de nieuwste oplaadbare en kleinste hoortoestellen bent u bij Joosten aan het juiste adres. Juist in deze ingewikkeld tijd is het belangrijk om belangrijke informatie niet te missen", aldus de hoorspecialist.

Mariska nieuw teamlid

"Daarnaast willen wij u graag een nieuw gezicht voorstellen die het team in Zaandam zal gaan versterken. Naast Patricia Joosten zal Mariska Steur in Zaandam voortaan uw aanspreekpunt en hoorspecialiste zijn. Mariska is gediplomeerd Triage audicien en is reeds twee jaar werkzaam in onze vestiging in Hoorn. Daar hebben wij haar leren kennen als een betrokken, gemotiveerde en luisterend audicien met oog voor de klant."

Nieuwste hoortoestel

Nog meer goed nieuws: Joosten Hoorspecialisten heeft het nieuwste hoortoestel van Widex in haar assortiment om gratis te testen in de eigen omgeving.

Natuurlijkste geluid

"Zelfs de beste hoortoestellen klonken nog altijd als een hoortoestel – tot nu. Door gebruikers het puurste, natuurlijkste geluid ooit te bieden zet de revolutionaire WIDEX MOMENT™ de hoortoestellenbranche op zijn kop. Normaal gesproken bereikt het geluid dat door een hoortoestel wordt verwerkt het trommelvlies later dan geluid dat rechtstreeks wordt gehoord. Als deze twee asynchrone signalen vermengen, ontstaat er een kunstmatig geluid. Met WIDEX MOMENT™ kunt u nu echter elk moment horen zoals u voorheen deed."

Gratis testen

Test WIDEX MOMENT™ nu geheel vrijblijvend en gratis. Maak een afspraak via 075-614 31 30 of via info@joostenhoorspecialisten.nl