Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

De Zeilerij voor (dek)zeil- én tentreparatie

ZAANDAM – “Als zeilmakerij zijn we waarschijnlijk één van de weinige bedrijfstakken die geen nadelige financiële gevolgen hebben ondervonden van de coronacrisis en maatregelen. Daar zijn we zeer gelukkig mee”, stelt De Zeilerij is gevestigd op de Oostzijde 289 in Zaandam.

“Wat we wel hebben ondervonden op het moment dat de regels wat versoepelt werden, is dat iedereen met een tent (in welke vorm dan ook) of een boot ineens weer dacht ‘oh ja, er zit een gat, scheur in de tent en/of de rits is kapot. We werden ‘bestormd’ door klanten met dit soort problemen en probleempjes.”

De Zeilerij mag inmiddels het tweede lustrum noteren. Buiskappen, verandawanden, maar ook onderdelen als tourniquetten, rvs-buizen, veilige schoonmaakmiddelen, tentreparatieartikelen en dekplaten: voor alle mogelijke klussen aan zeilen en bevestigingsmaterialen is De Zeilerij het juiste adres.

Bloedspoed!

“Wij moeten telkens weer lachen als klanten bellen of langskomen voor reparaties en dan zeggen dat ze geen haast hebben want ze gaan pas over twee weken weg. Geen haast? Nee, dat klopt dan ook. Wij noemen dat echter bloedspoed! Met extra mankracht en hier en daar wat overwerk hebben we gelukkig iedereen met hele tent of bootkap op vakantie kunnen laten gaan. Dat is ook ons streven; tevreden klanten.”

Voordeelactie

Je hebt een gezegde ‘het onmogelijke doen we meteen, wonderen duren iets langer en op verzoek kunnen we nog toveren ook.’ De Zeilerij zal er alles aan doen reparaties snel en vakkundig uit te voeren.

“Ons advies: als u een reparatie nodig hebt aan uw (voor)tent, luifel, bootkap, dekzeil, parasol, verandawand of wat voor reparatie dan ook, neem snel contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken wat of wij voor u kunnen betekenen. Overigens is de klant ook voor nieuw werk bent u bij ons op het goede adres.” Tot eind augustus is er een voordeelactie. Zie daarvoor de advertentie in deze krant.

Zie voor meer informatie: www.dezeilerij.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding