Ook nieuwsgierig naar hoe het er binnen in de boerderij uit komt te zien? Kom dan naar één van de open dagen.
Ook nieuwsgierig naar hoe het er binnen in de boerderij uit komt te zien? Kom dan naar één van de open dagen. (Foto:Foto's: Dirk Karten/aangeleverd)

Mini-Markt op Fronikboerderij

ZAANDAM - Op de Fronikboerderij, te vinden aan het Westerwindpad, wordt op vrijdag 28 augustus een Mini Markt gehouden. De Markt is vrij toegankelijk. Er is een looproute en er mogen maximaal 25 mensen tegelijkertijd op het terrein.

Van 14.00 tot 17.00 uur zijn Sari, Bert, Nadine en Marion er met hun bijdragen als creaties van wol en touw, Fronikspiegels en insectenhuis, kleding “van de set” van Nadine, allerlei zaken uit de tuin en- De kaarten en knutsels.

Ook op de boerderij gelden nog steeds de Corona-regels. Het terrein mag niet te druk worden. Binnen in het museum is het helemaal belangrijk om afstand te houden. De Buurt BBQ én de taarten van Nicola op de eerste zondag van de maand kunnen nu niet doorgaan. Maar van uitstel komt geen afstel. Wel gaat de bingo op woensdagmiddag 2 september door. Graag even opgeven per email bij: marionkreeft@upcmail.nl.

Open dagen

Ook de open dagen kunnen doorgaan. Ook hier geldt een maximum aantal bezoekers en er zal een looproute zijn. Op 12 september van 11.00 tot 17.00 uur en op dinsdag 15 september van 15.00 tot 19.00 uur wordt er samen met Stadsherstel en de Heeren van Zorg open dagen gehouden. Een mooi moment voor buurtbewoners en belanghebbenden om een kijkje te bij de verbouwde delen. Mensen van Stadsherstel, Heeren van Zorg en bouw-vrijwilligers van de Fronik zijn present om vragen te beantwoorden.


Zie voor meer informatie:

www.fronikboerderij.nl/