Afbeelding
(Foto: online Bibliotheek)

VakantieBieb geopend

STREEK - Tot en met 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app voor iOS en Android kunnen Nederlanders de hele zomer gratis van e-books en voor het eerst ook van luisterboeken genieten.

Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van De Bieb. In de VakantieBieb-app is dankzij de tientallen e-books en luisterboeken voor iedereen wat te vinden: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief. Voor de jongste lezers zijn er bijvoorbeeld ‘SuperDolfje' van Paul van Loon en verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens. Jongeren kunnen genieten van boeken als ‘Instagirl’ van Annette Mierswa en ‘Klem' van Mel Wallis de Vries. Voor volwassenen is er ook veel moois waaronder 'Otmars zonen' van Peter Buwalda of 'De kleine bakkerij aan het strand' van Jenny Colgan.

Omdat er zowel e-books als luisterboeken in de VakantieBieb zitten, kan er gekozen worden voor lezen of luisteren – net wat op dat moment het beste uitkomt. Winactie voor jeugd Zoals ieder jaar is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Zij maken kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon als zij doorgeven wat hun favoriete boek in de VakantieBieb is.

Meedoen kan via www.vakantiebieb.nl.