Inzamelactie levert ruim € 3.500,00 op

LANDSMEER - De actie van Nathalie Hagenstein om sinterklaas- en kerstcadeaus in te zamelen is een enorm succes. Ze is twee keer met een volgeladen auto naar de Voedselbank Zaanstreek gereden en heeft ruim € 3.500,00 aan donaties ontvangen. "Hierdoor krijgt elk kind cadeaus voor Sint en Kerst. Geweldig!"

"Even een speciale shout out naar bedrijven die afgelopen week gedoneerd hebben", vervolgt de Landsmeerse: "Wedeliver sneltransport, JVD Facilitaire dienstverlening, Bruna Landsmeer, Juffrouw Tok Tok en Juwelier Arends, Jullie zijn geweldig. En vooral, niet te vergeten, alle andere mensen die gedoneerd hebben.... het is echt niet te bevatten hoeveel liefde er in deze actie. Massaal werd er op mijn oproep gereageerd."

En nu: voedselpakketten

Nathalie heeft haar doel bereikt en schakelt nu over naar het inzamelen van voedselpakketten voor de feestdagen. "Een lekkere chocoladeletter, kersthapjes en maaltijden etcetera. Nu wil ik wederom een oproep doen aan alle lieve, gulle Landsmeerders, die zelf altijd genieten van de feestdagen. Chocolaatjes halen bij Kloppenburg en chocoladeletters bij Sjoerd van Willes, die lekkere vleeswaren kopen... De mensen die wij willen helpen bij Voedselbank Zaanstreek kunnen dit niet. Zullen wij daarom doorgaan met inzamelen van lang houdbare etenswaren en geld om dit te kunnen kopen? Ik zou het geweldig vinden als we dit ook weer met zijn allen kunnen doen." Meedoen? Neem contact op via nathalie173@hotmail.com.