Het voorjaar komt er aan, een heerlijke tijd om lekker naar buiten te gaan.
Het voorjaar komt er aan, een heerlijke tijd om lekker naar buiten te gaan. (Foto: aangeleverd)

Wandelingen voor senioren

LANDSMEER - Het voorjaar komt er aan, een heerlijke tijd om lekker naar buiten te gaan. Daarom wordt er voor senioren vanaf 21 april wekelijks een wandeling door Landsmeer georganiseerd.

Senioren kunnen gratis meewandelen en het is voor iedereen toegankelijk. Ook met rollator of scootmobiel. De groep wandelt ongeveer 1,5 kilometer.

De eerste editie is de officiƫle kick-off van de wekelijkse, gratis wandeling door Landsmeer. De deelnemers verzamelen dinsdag 21 april om 13.00 uur met koffie en thee bij SamenMeer (Doctor Martin Luther Kingstraat 2-B). Om 13.30 uur start de wandeling richting het Sportpark Landsmeer. Daar aangekomen is het tijd voor een beweegactiviteit door fysiotherapeute Dominique Hoogendoorn van Fysiomeer. Rond 14.30 uur eindigt deze activiteit bij SamenMeer met een versnapering en een gezellige quiz.

Vanaf 28 april wordt er wekelijks van 14.00 tot 15:00 uur gewandeld, onder begeleiding van zorgprofessionals. Aanmelden bij Rosa Schouten, rschouten@teamsportservice.nl of 0229-28 77 04.