Amicitia op zoek naar zangtalent

LANDSMEER - Amicitia Landsmeer organiseert een talentenjacht voor zangers van 8 tot 16 jaar: The Kids Voice Landsmeer. De eerste selectieronde is op zaterdag 21 maart.

Op zaterdag 21 maart kunnen kinderen en jongeren van 8 tot 16 jaar met een zelfgekozen liedje meedoen aan de blind auditions. Ze kunnen dan zingen met een instrumentale versie van hun liedje of ze kunnen zichzelf begeleiden op piano of gitaar. De jury bestaat uit zangcoaches Tarah Ouwerkerk van Zangstudio Landsmeer en Leanne Lena, onder andere docent bij NKT Purmerend. Ook Pierre Volders, dirigent van Amicitia, zit in de jury. De jury bepaalt wie er doorgaan naar de tweede auditieronde: de workshopronde op zaterdag 4 april.

Degenen die door zijn na de Blind Auditions krijgen voor de workshopronde twee liedjes die zij zelf instuderen. De liedjes worden onder leiding van de zangcoaches Tarah en Leanne gezongen. Na afloop wordt bekend gemaakt welke vier deelnemers doorgaan naar de finale.

De finalisten van The Kids Voice Landsmeer zingen samen met het harmonieorkest van Amicitia bij het Concert aan het Water op zaterdag 27 juni. Dat buitenconcert is altijd een groot feest, waar het publiek het orkest en zangers vanuit bootjes of vanaf de kade toejuicht. Aan het eind van het concert wordt bekend wie zich The Kids Voice van Landsmeer mag noemen.

Zangcoach Tarah: "Ik kan niet wachten om de kinderen te horen zingen bij de eerste auditieronde. Wie doorgaat krijgt een gratis zangworkshop. Leanne en ik gaan de finalisten coachen. En hoe gaaf is het om met een groot harmonieorkest op te treden?"

Aanmelden: www.amicitialandsmeer.nl.

.